Ο ΣΕΒ με την υποστήριξη του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ διοργανώνει το εργαστήριο με θέμα «Ο ρόλος των δεδομένων για τις επιχειρήσεις του 21ου αιώνα» στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναδύονται.

Στο εργαστήριο μέσα από μελέτες περίπτωσης και πρακτικές εφαρμογές θα παρουσιαστούν επιτυχημένες στρατηγικές δεδομένων και το πώς διασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις και θα αναλυθεί το πώς τα ανοικτά δεδομένα σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες τεχνολογίες μετασχηματίζουν τους τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες παράγουν έσοδα και αλληλεπιδρούν με τους καταναλωτές στο παγκόσμιο περιβάλλον.

Στους βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται οι Γιώργος Μητακίδης ( καθ. Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρος Digital Enlightenment Forum), Θόδωρος Καρούνος (Αντιπρόεδρος Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών, ΕΕΛΛΑΚ), Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου (Principal | Strategy & Operations, Deloitte), Γιάννης Αγγελής (Data and AI expert, Microsoft), Δρ. Μιχάλης Βαφόπουλος (CEO, Linked Business), Μιχάλης Γεωργακόπουλος (CEO, SATORI Analytics Agency), Γιάννης Στοΐτσης ( CEO, FOODAKAI) και Δρ. Κώστας Σαϊδής (CEO, Niovity). To εργαστήριο απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και προσφέρεται δωρεάν στα μέλη του ΣΕΒ.