Το Smart Factory Conference 2019 πραγματοποιείται την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ, στο Art Factory Τεχνοστάσιο στην Αθήνα.

Το συνέδριο θα αναδείξει τον καταλυτικό ρόλο των νέων τεχνολογιών στην αλυσίδα αξίας της βιομηχανίας και τα συνακόλουθα οφέλη από τη μετάβαση στην εποχή του Industry 4.0. Early adopters διεθνών και εγχώριων βιομηχανιών, experts και practitioners θα μοιραστούν καινοτόμα use cases υιοθέτησης τεχνολογιών αιχμής, που εξασφαλίζουν βελτιώσεις στο χρόνο, την ποιότητα αλλά και το κόστος παραγωγής. Παράλληλα, θα παραθέσουν τις προκλήσεις και τα βήματα που καλείται να ακολουθήσει μια βιομηχανία κατά προτεραιότητα, προκειμένου να χαράξει τη δική της ψηφιακή στρατηγική με μέγιστο οικονομικό όφελος και ROI.

Το Smart Factory Conference 2019 θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης υψηλόβαθμων στελεχών που φέρουν την ευθύνη του σχεδιασμού & της λειτουργίας σε παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις μαζί με προμηθευτές του κλάδου (Διευθυντές Λειτουργιών, Τεχνικούς Διευθυντές και Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές και στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, Διευθυντές Πληροφορικής, Επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών παροχής υπηρεσιών, τεχνολογιών & λύσεων αυτοματισμού). Το συνέδριο πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη του Σ.Β.ΒΕ. και του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.