H Τράπεζα Πειραιώς επέλεξε την Antelop Solutions ως το μακροπρόθεσμο συνεργάτη της για την παροχή υπηρεσιών mobile payments (e-wallet και mobile ψηφιακές πληρωμές) στους πελάτες της.

«Το μεγάλο εύρος πιστοποιήσεων της Antelop, η best-in-class PCI DSS συμβατότητα που προσφέρει και η μοναδική εμπειρογνωμοσύνη της σε θέματα ασφάλειας, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για την επιλογή της ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη μας» ανέφερε ο Γιάννης Ραπτάκης , Transactional Banking Systems – Remote Banking Senior Manager της Τράπεζας Πειραιώς.

«Η επεκτασιμότητα, η ευελιξία και η ‘fast time-to-market’ SaaS προσέγγιση της Antelop είναι πολύ ελκυστική, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας» συμπλήρωσε ο Γ. Ραπτάκης, «Είμαστε ικανοποιημένοι που η Τράπεζα Πειραιώς μας επέλεξε ως μακροχρόνιο συνεργάτη της και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της για να αναπτύξουμε υπηρεσίες e-wallet και mobile payments που θα της επιτρέψουν να προσφέρει κορυφαίες λύσεις mobile payments στους πελάτες της» επισήμανε ο Nicolas Bruley, CEO της Antelop.