To PARKGURU, η έξυπνη εφαρμογή πάρκινγκ ενσωματώνεται στοPARKGENE, την πρώτη εφαρμογή peer-to-peer parking σε παγκόσμιο επίπεδο η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογίες blockchain και πληρωμές με κρυπτονομίσματα, για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αξία στους χρήστες της.

Το PARKGURU ξεκίνησε πριν 2 χρόνια με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρκάρουμε. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, από το εμπορικό του λανσάρισμα, τον Ιούλιο του 2017, πέτυχε να αποκτήσει περισσότερους από 50 χιλιάδες χρήστες. Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των υπηρεσιών που προσφέρει, και μέσα από τη θυγατρική της εταιρία PARKGENE, ανέπτυξε την πρώτη παγκοσμίως υπηρεσία peer-to-peer parking, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες που κατέχουν θέση στάθμευσης να μπορούν να την νοικιάσουν και να λάβουν σε αντάλλαγμα πληρωμή σε GENE Tokens (κρυπτονόμισμα της PARKGENE).

Με αυτόν τον τρόπο και μέσα από ένα ανανεωμένο περιβάλλον και πρόσθετα εργαλεία όπως το GENE Wallet, όλοι οι χρήστες του PARKGURU (τώραPARKGENE) μπορούν όχι μόνο να παρκάρουν πιο εύκολα και πιο φθηνά αλλά και να αποκτήσουν έσοδο, νοικιάζοντας τη δική τους θέση στάθμευσης όταν δεν είναι κατειλημμένη. Η μετεξέλιξη του PARKGURU και η ενσωμάτωση στο PARKGENE, εκμεταλλεύεται την καινοτόμα τεχνολογία του blockchain και των πληρωμών με κρυπτονομίσματα. Η PARKGENE είναι η πρώτη εφαρμογή peer-to-peer parking στο blockchain, όπου οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να νοικιάσουν την ιδιωτική θέση parking τους, όπως με το Airbnb, αλλά για θέσεις στάθμευσης.