Ο Παντελής Αγγελίδης, ιδρυτής της Vidavo και Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, αποτελεί το νέο πρόεδρο του ΣΕΚΕΕ, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της 8ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης (ΓΣ) του συνδέσμου.

Σχολιάζοντας την εκλογή του, ο Π. Αγγελίδης δήλωσε στο NetFAX: «Ο ΣΕΚΕΕ αντιπροσωπεύει τη δυναμική παραγωγική βάση της ελληνικής τεχνολογίας η οποία πρωτοπορεί διεθνώς. Σ ένα κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία λόγω του πρωτόγνωρου ιστορικά ρυθμού τεχνολογικής εξέλιξης που μετασχηματίζει κοινωνικές δομές και νοοτροπίες, η ελληνική τεχνολογική καινοτομία διεκδικεί και κερδίζει το δικό της αποτύπωμα διεθνώς, το οποίο γίνεται όλο και πιο ορατό και σημαντικό.

Το ΔΣ του ΣΕΚΕΕ έχει καταθέσει δείγμα γραφής τον τελευταίο χρόνο με τα πολύ θετικά αποτελέσματα που πέτυχε σε όλες τις σημαντικές μετρικές, όπως επιβεβαίωσε και η ΓΣ. Σ αυτά θα χτίσουμε και τους επόμενους 12 μήνες με τη νέα σύνθεση μας, με γνώμονα την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών εταιριών τεχνολογίας. Mobile first!». Ο Παντελής Αγγελίδης διαδέχεται τον Κωνσταντίνο Χανιώτη, ο οποίος θα συνεχίσει τη θητεία του από τη θέση του Αντιπροέδρου, μαζί με τον Γιώργο Μαρκατάτο.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Πάρης Κωνσταντίνου, ο Σπύρος Καράμπαμπας παραμένει Ταμίας και οι Άγγελος Αναγνώστου και  Δημήτρης Κολοκοτρώνης εισέρχονται στο ΔΣ, αντικαθιστώντας τους Γ. Καραντώνη και Δ. Τσίγκο οι οποίοι λόγων των νέων επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στον σύνδεσμο με διαφορετικό ρόλο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης ο ΣΕΚΕΕ υποδέχθηκε τα 15 νέα μέλη του:  Cloudfin, Danaos Management Consultants, Data Consulting, Dataverse, Direct Solutions, Hellas Digital, Metis Cyberspace, Openichnos, Palo Services, Parkguru, Project One, Propulsion Analytics, Smartup Web, Telesto και Verlabs. Κλείνοντας τις διεργασίες της ΓΣ ο Γεν. Διευθυντής του Συνδέσμου, Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, τόνισε ότι κατά γενική ομολογία ο ΣΕΚΕΕ έχει διευρύνει το πεδίο των δράσεών του εντός και εκτός Ελλάδας και μπαίνει με εξαιρετική δυναμική σε νέα φάση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο ΣΕΚΕΕ v2.0.