Η Forthnet υλοποιεί το έργο παροχής ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wi-fi hotspots), σε όλα τα σημεία παρουσίας της Τράπεζας Πειραιώς, έργο όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο wi-fi hotspot στην Ελλάδα.

Οι δύο εταιρείες με το «Piraeus Bank» Wi-Fi HotSpot προσφέρει δωρεάν, εύκολη, ασφαλή και με υψηλές ταχύτητες ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, μέσω των περισσοτέρων από 650 σημείων Wi-Fi HotSpot που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε καταστήματα και ATM της τράπεζας, ενώ ο συνολικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.500.

Ο Θεοχάρης Βουτσάς, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Group IT Operations της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε: «Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνδυασμό με το ευρύ δίκτυο καταστημάτων και ATMs που διαθέτει πανελλαδικά, προσφέρει δωρεάν τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε κάθε απομακρυσμένο σημείο που έχει παρουσία». Ο Γιάννης Καβακλής, Business Customers Executive Director της Forthnet, τόνισε: «Χάρη στο σύγχρονο δίκτυο wi-fi hotspot προηγμένης τεχνολογίας της Forthnet, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο από τις φορητές συσκευές τους, με ασφάλεια και πολύ υψηλές ταχύτητες».