Η Persado, εταιρεία δημιουργίας semantic λογισμικού που χρησιμοποιεί αλγορίθμους για τη χαρτογράφηση συναισθημάτων και την δημιουργία πειστικής γλώσσας για χρήση στην επικοινωνία και το μάρκετινγκ, υποδέχεται τον Reggie Bradford στο Διοικητικό της Συμβούλιο, ο οποίος, παράλληλα, επενδύει στην εταιρεία.

H Persado ξεκίνησε σαν μία ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μέσα στην ελληνική Upstream. Ο Bradford, αυτή τη στιγμή, ασκεί καθήκοντα Senior Vice-President του τμήματος Ανάπτυξης Προϊόντων στην Oracle, η οποία εξαγόρασε την Vitrue, πλατφόρμα social media publishing, την οποία ο ίδιος ίδρυσε το 2012. Όπως δήλωσε ο CEO και συν-ιδρητής της Persado, Alex Vratskides, δήλωσε ότι «ο Reggie Bradford στην Vitrue έδειξε πώς τα brands μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κοινωνικά δίκτυα για να οδηγήσουν στην ενασχόληση και τα έσοδα και κατανοεί τον σημαντικό ρόλο που η πειστική γλώσσα παίζει στις επικοινωνίες.

Ο Bradford θα βοηθήσει την Persado με στρατηγικές go to market καθώς η ζήτηση για τεχνολογίες πειστικής γλώσσας στις επικοινωνίες αυξάνεται ανάμεσα σε όλα τα κανάλια της επικοινωνίας του μάρκετινγκ. Στο παρελθόν, ο Bradford έχει «χτίσει» τρεις ηγέτιδες εταιρείες μάρκετινγκ σε τρεις διαφορετικές βιομηχανίες. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Bradford έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις του χώρου, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του ως επιχειρηματίας και οραματιστής του internet, μεταξύ αυτών το βραβείο Most Influential People in Cloud Computing 2014, από το Business Insider.