Καθόλα έτοιμη για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και στην Δυτική Ευρώπη, είναι η Nubis, εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Quest.

Η εταιρεία, κινούμενη στα πρότυπα μεγάλων διεθνών εταιρειών, προχώρησε στη συγκρότηση ενός ισχυρού Advisory Board, με τη συμμετοχή επιφανών και με μεγάλη εμπειρία στελεχών της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής. Το Advisory Board της Nubis απαρτίζουν οι κκ. Κώστας Μάλλιος, Ευάγγελος Σιμούδης και Ulrich Homann. Ο Κώστας Μάλλιος έχει εργασθεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες και παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο της πληροφορικής και, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει General Manager, Corp. R&D, Strategy and Business Development στη Microsoft HQ και Vice President στην Intellectual Ventures.

Ο Ευάγγελος Σιμούδης, κατά κοινή ομολογία από τους σημαντικότερους Έλληνες στη Silicon Valley, διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε εταιρείες τεχνολογίας και δραστηριοποιείται ως Senior Managing Director στην Trident Capital. Ο Ulrich Homann υπήρξε επί σειρά ετών Chief Architect της WW Enterprise Services της Microsoft HQ και πλέον είναι Partner Software Architect της Microsoft. Η δημιουργία του Advisory Board ενισχύει ακόμα περισσότερο ολύ τους ισχυρούς δεσμούς της Nubis με τις αγορές στις οποίες αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και ιδιαίτερα στην Αμερική και στη Γερμανία.