Το δίκτυο VDSL του ΟΤΕ διατίθεται από τους πρώτους μήνες του 2014 σε ακόμη περισσότερες περιοχές. Ήδη 280 αστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και 2.250 υπαίθριες καμπίνες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και τις Σέρρες διαθέτουν ΟΤΕ VDSL.

Τον Ιούνιο οι ταχύτητες VDSL επεκτάθηκαν ακόμη περισσότερο στις περιοχές Χαλάνδρι και Ηλιούπολη, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς προγραμματίζονται επιπλέον 1.500 νέες υπαίθριες καμπίνες σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπως Κηφισιά, Ν. Κηφισιά, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ηράκλειο, Χολαργός, Καλαμάκι, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, και Ωραιόκαστρο, Καλαμαριά και Θέρμη. Παράλληλα, από τον Ιούλιο και μέχρι το τέλος του έτους, 150 νέα αστικά κέντρα εκτός των περιοχών Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα δίνουν ταχύτητες VDSL.

Παράλληλα, αναφορικά με το δίκτυο 4G της Cosmote, από την αρχή του χρόνου, υπηρεσίες 4ης γενιάς έχουν ενεργοποιηθεί στη Λαμία, την Άρτα, το Μεσολόγγι, την Ιεράπετρα, τα χωριά Αποκορώνου Χανίων, το Δυτικό Πήλιο, το Ωραιόκαστρο, αλλά και στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σαλαμίνα και την Τήλο. Εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, η κάλυψη 4G επεκτάθηκε σε περιοχές της Κέρκυρας, της Σάμου, της Λέρου, της Δυτικής Ρόδου και της Χερσονήσου Χανίων, αλλά και στο Αγρίνιο, τα Γρεβενά, την Ηγουμενίτσα και την Αμαλιάδα.