Η Wind παρουσίασε το Wind Business Marketplace, ένα σύγχρονο online περιβάλλον με όλες τις απαραίτητες επιχειρησιακές εφαρμογές συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, στο cloud.

Η διαχείριση των cloud υπηρεσιών γίνεται από παντού, άμεσα και online με ένα click στην οθόνη του laptop, του tablet ή του κινητού. Tα έξυπνα εργαλεία αναζήτησης διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζονται, ώστε μέσα από τις Wind Business Cloud υπηρεσίες οι επαγγελματίες να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα της επιχείρησης, να μειώσουν δραστικά τα λειτουργικά κόστη, να προβάλουν την σύγχρονη επιχείρηση στο Internet και να προστατέψουν την επιχείρησή από κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο και πολύτιμα αρχεία από οποιοδήποτε κίνδυνο καταστροφής τους.

Με τις υπηρεσίες  Wind Business Cloud είναι δυνατή η online πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή, στα εταιρικά email και επαφές, ο έλεγχος σε πραγματικό χρόνο του στόλου οχημάτων, η άμεση επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες. Το Wind Business Marketplace, δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να πληρώνουν μόνο για τις υπηρεσίες που χρειάζονται και να προσαρμόζουν το πακέτο τους άμεσα αν αλλάξουν οι ανάγκες τους, παρέχοντας τες ως συνδρομητικές με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος.