H ΑlfaVAD ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία διανομής με την Kemp Technologies, ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως για load balancers.

Η AlfaVAD  θα διανέμει  στο δίκτυο των συνεργατών της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της  Kemp , εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της, με  κορυφαίες λύσεις γύρω από την τεχνολογία load balancing. Τα Load Balancers της Kemp Technologies εξισορροπούν την κατανομή των δεδομένων και βελτιστοποιούν την διακίνηση τους, επιτυγχάνοντας μείωση του φόρτου εργασίας καθώς και συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων.

Η βελτιστοποίηση των χρόνων απόκρισης των εφαρμογών και του φόρτου εργασίας, πραγματοποιείται με τεχνικές όπως application acceleration, data compression, content caching, SSL offload/acceleration, network traffic optimization. Τα προϊόντα της Kemp συμπεριλαμβάνουν layers 4-7 load balancing, content switching, session persistence, SSL Offload/Acceleration και web front-end capabilities και υποστηρίζουν πλήρως τις ολοκληρωμένες λύσεις της Microsoft, της VMware και άλλων υπηρεσιών Cloud και IPv6.