Την Infotrip επέλεξε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) Α.Ε. για την ασύρματη παροχή πρόσβασης στο Internet στους επιβάτες των λεωφορείων της.

Συγκεκριμένα, σε 15 οχήματα της ΟΣΥ Α.Ε. (12 τρόλεϊ + 3 λεωφορεία αερίου) εγκαταστάθηκε το προϊόν moovbox 310 της Icomera σε 15 οχήματα της. Συγκεκριμένα, το μέτρο ξεκινά πιλοτικά από τη γραμμή 6 των τρόλεϊ (Ιπποκράτους – Ν. Φιλαδέλφεια – Κόκκινος Μύλος) και τη λεωφορειακή γραμμή 302 (σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας – Γέρακας). Στους επιβάτες δίνεται η δυνατότητα WiFi σύνδεσης με ταχύτητα έως και 4G, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, στα σημεία της διαδρομής που υπάρχει δίκτυο. Το σύστημα που εγκατέστησε η Infotrip στα οχήματα της OΣΥ Α.Ε. δεν περιορίζεται στην απλή παροχή υπηρεσιών Wi-Fi.

Η μοναδικότητά και καινοτομία του έγκειται στα εξής τρία βασικά χαρακτηριστικά: 1. Διαθέτει μια ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή (industrial), 2. προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης του (με στατιστικά στοιχεία, λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης, προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων κ.λπ.) μέσα από ένα Web περιβάλλον και την πλατφόρμα MoovManage, 3. υποστηρίζει 1-8 κάρτες SIM διαφορετικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για διασυνοριακά ταξίδια που οδηγεί στην επίτευξη οικονομιών κλίμακας. Εκτός από λύσεις για την παροχή ασύρματου Internet σε λεωφορεία, η Infortrip διαθέτει λύσεις για τρένα, ταξί και πλοία, παρέχοντας μέσω της σειράς X ταυτόχρονη πρόσβαση στο Internet σε έως 1.000 άτομα.