Εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της η Honor, το νεανικό brand του ομίλου Huawei, με απώτερο στόχο ένα «ολοκληρωμένο οικοσύστημα βελτίωσης της καθημερινότητας του πιο δυναμικού μέρους της αγοράς, με καινοτομικές συσκευές οι οποίες διαθέτουν αναβαθμισμένες δυνατότητες και ελκυστικό λόγο ποιότητας / τιμής». Αυτό διακήρυξε την Παρασκευή από το Βερολίνο, έδρα της θρυλικής μεν, αλλά πολύ διαφορετικής φέτος (ελέω πανδημίας) διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας IFA, o πρόεδρος της εταιρίας, George Zhao, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης με τίτλο “Expand your smart life”, που παρακολουθήσαμε σε απ’ ευθείας μετάδοση, στην Αθήνα.

Με βασικούς πυλώνες την ευζωία, την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία, η Honor ανακοίνωσε δυο φορετές συσκευές, το HONOR Watch GS Pro για «Urban Exploration» με 25 μέρες αυτονομία μπαταρίας και το HONOR Watch ES, με ενσωματωμένα προγράμματα προπόνησης, το οποίο χαρακτηρίζει ως «το πρώτο lifestyle & fitness wearable για Fashionable Fitness». Επίσης, το καινούριο ποιοτικό laptop HONOR MagicBook Pro σε συνδυασμό με σημαντικές αναβαθμίσεις στα HONOR MagicBook 14 & 15, και τη νέα σειρά HONOR Choice, η οποία περιλαμβάνει μια αντιβακτηριδιακή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα, μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα υπερήχων και μια καινοτόμα συσκευή μασάζ. Τέλος, ανακοινώθηκε το πρώτο Wi-Fi 6 Plus router της εταιρίας, το Router 3, που έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια, στις πρώτες του δοκιμές.

Μεγάλη αυτονομία και προγράμματα προπόνησης
Οι δυο φορετές συσκευές της Honor, που από τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας, διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες και αρκετές πρωτοτυπίες. Το GS Pro έχει κατασκευαστεί ώστε να βοηθά τους λάτρεις της περιπέτειας να ενισχύσουν την απόδοσή τους και να ξεπεράσουν τα όρια τους. Ιδιαίτερα ανθεκτικό, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημερών, υποστηρίζεται από ενσωματωμένα συστήματα GPS υψηλής ακρίβειας και είναι εξοπλισμένο με λειτουργία επιστροφής διαδρομής και ειδοποίηση απόκλισης, προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους με ασφάλεια.

Επιπλέον, υποστηρίζει περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφή δεδομένων για ορειβασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σκι, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά και χαρακτηριστικά υγείας για την παρακολούθηση της ευεξίας των χρηστών. Πιο «μοδάτο», το Honor Watch ES διαθέτει κομψή οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών, 95 διαφορετικές fitness λειτουργίες, 12 μαθήματα προπόνησης, έλεγχο στρες και πολλές δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης. Οι τιμές των δυο συσκευών αναμένονται στα 250 € και 100 €, αντίστοιχα.

Ποιοτικές προδιαγραφές και σημαντικές αναβαθμίσεις
Το νέο laptop της Honor, MagicBook Pro, με λειτουργικό Windows 10, διαθέτει επεξεργαστή AMD Ryzen 5 4600H, κάρτα γραφικών Radeon Graphics και 6 πυρήνες, μια ταχύτατη μονάδα αποθήκευσης 512 GB PCIe NVMe SSD και μνήμη RAM 16 GB DDR4. Επίσης, διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη FullView 16,1 ιντσών με χρωματική γκάμα 100% sRGB και μπαταρία με ταχυφορτιστή, έχει βάρος μόλις 1,7 κιλά και ιδιαίτερα λεπτό σώμα, κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Η διαθεσιμότητά του στην Ελλάδα θα ανακοινωθεί σύντομα. Την γκάμα συμπληρώνουν τα αναβαθμισμένα MagicBook 14 και 15, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη σε εργασία και ψυχαγωγία, διαθέτουν επεξεργαστή Ryzen 5 4500U, μινιμαλιστική σχεδίαση και οθόνη FullView, σε λεπτό και ελαφρύ σώμα. Οι τιμές τους αναμένεται να κινηθούν στα 900 €, 750 € και 700 €, αντίστοιχα. Μαζί με τα laptop, τέλος, η Honor ανακοίνωσε το νέο Tablet 6, στις 10,1 ίντσες, με βάρος 460 γρ., διπλά στερεοφωνικά ηχεία και υψηλής ποιότητας (book-like) οθόνη.