Aποχωρεί στο τέλος Αυγούστου από τη Dell Technologies, ο Βασίλης Τζανακάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές και πλήρως διασταυρωμένες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το NetFAX.  Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο υψηλόβαθμο στέλεχος συνεργαζόταν με τη Dell Technologies από το 2005, ενώ είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις ευθύνης στην μέχρι στιγμής διαδρομή του στην πολυεθνική, με σημαντικότερες αυτές του Enterprise Market Sales Manager αλλά και του Acting Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα το 2019 και για χρονικό διάστημα έξι μηνών, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Οικονομίδου από την εταιρεία.

Κατά τον τελευταίο ένα χρόνο ο Β. Τζανακάκης  ήταν υπεύθυνος για την κυπριακή αγορά ως Cyprus Territory Manager, γεωγραφική περιοχή στην οποία η Dell Technologies είχε αναλάβει σημαντικά έργα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σε συζητήσεις με δύο πολυεθνικές με το ενδεχόμενο συνεργασίας

Σε ό,τι αφορά τους λόγους της αποχώρησης δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί, ωστόσο σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις για τον επόμενο επαγγελματικό προορισμό του έμπειρου στελέχους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει δεχτεί δυο δεσμευτικές προσφορές συνεργασίας από πολυεθνικές εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας, οπότε και σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση επί των εξελίξεων.