Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (Memorandum of Understanding – ΜοU) με τον πρόεδρο της Microsoft Arabia, Thamer Alharbi, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Obrela Security Industries, Γιώργος Πάτσης. Αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας είναι η ανάπτυξη ενός Κέντρου Επιχειρήσεων Ασφαλείας (SOC) στη Σαουδική Αραβία, το οποίο θα υποστηρίξει την κυβερνοασφάλεια και θα παρέχει τις βέλτιστες πρακτικές στη λειτουργία της ασφάλειας των υποδομών cloud στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η Obrela Security Industries έχει ενταχθεί στη Microsoft Intelligence Security Association (MISA), οικοσύστημα ανεξάρτητων προμηθευτών λογισμικού (ISV) και παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών ασφαλείας (managed security service providers MSSP), οι οποίοι έχουν ενσωματώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ασφαλείας τους με τις υπηρεσίες της Microsoft για καλύτερη άμυνα έναντι των απειλών στον κυβερνοχώρο.

Η Obrela συγκαταλέγεται στη MISA για τις managed detection and response (MDR) υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρει για το Microsoft Defender για το Endpoint και το Microsoft Azure Sentinel. Επιπλέον, η Obrela φέρνει στη MISA την πλατφόρμα διαχείρισης ασφαλείας «Swordfish», η οποία καλύπτει το σύνολο των ψηφιακών υποδομών ενός οργανισμού, επιτρέποντάς του να εντοπίζει, να αναλύει, να αξιολογεί και να αποκαθιστά τους κινδύνους ασφαλείας στον κυβερνοχώρο.