Σημαντική βελτίωση κατέγραψε  η αγορά Πληροφορικής  και Ανάπτυξης Λογισμικού τον Φεβρουάριο. Ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών στον κλάδο διαμορφώθηκε στις 105,7 μονάδες (από 92,9 μονάδες τον Ιανουάριο), σε πολύ χαμηλότερο, ωστόσο, επίπεδο από πέρυσι, όταν κινούνταν στις 120,2 μονάδες.

Σύμφωνα με την έκθεση Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ για τον Φεβρουάριο, οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα κατάσταση των επιχειρήσεων ενισχύθηκαν σημαντικά, ενώ αντίστοιχα κινήθηκαν οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα ζήτηση, που διαμορφώθηκαν +22 μονάδες (από +5 μονάδες τον Ιανουάριο).Βάσει της ίδιας έρευνας, οι προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη πορεία της ζήτησης βελτιώθηκαν αισθητά τον Φεβρουάριο και διαμορφώθηκαν στις +39 μονάδες (από +26 μονάδες έναν μήνα νωρίτερα). Επίσης βελτιώθηκαν και οι θετικές προβλέψεις για την απασχόληση, οι οποίες εντάθηκαν και από τις +21

μονάδες τον Ιανουάριο διαμορφώθηκαν στις +44 μονάδες τον Φεβρουάριο.Ταυτόχρονα, ενισχύθηκαν οι πληθωριστικές τάσεις για τις τιμές (στις +44 μονάδες από +21 μονάδες το σχετικό ισοζύγιο). Τέλος, το 39% των επιχειρήσεων του κλάδου δήλωνε τον Φεβρουάριο απρόσκοπτη επιχειρηματική λειτουργία. Το 19% των επιχειρήσεων ανέφερε την ανεπάρκεια εργατικού δυναμικού, το 24% τη χαμηλή ζήτηση και το 8% παράγοντες σχετικούς με τις τρέχουσες εξελίξεις, ως βασικό πρόσκομμα στη λειτουργία.