Σημαντική αύξηση κατά 43,87% σε σχέση με το 2021 κατέγραψε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Office Line το 2022, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 10.961.250 ευρώ, σηματοδοτώντας την 4η συνεχόμενη χρονιά με ανάπτυξη άνω του 40%. Τα κέρδη προ τόκων και φόρων (EBIT) αυξήθηκαν επίσης και ανήλθαν σε 1.633.682 ευρώ, αποτελέσματα που αντανακλούν την επιτυχία της έντονης διεισδυτικότητας των λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και της συνέπειας της στρατηγικής «cloud only» της Office Line.

Το σύνολο των έκτακτων παροχών προς το προσωπικό, υπερβαίνει το 20% των κερδών της εταιρείας. Εντυπωσιακή είναι επίσης η οργανική ανάπτυξη 50% στην περίοδο 2021-2022 στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, με παράλληλες δράσεις αναβάθμισης των ικανοτήτων μέσα από προγράμματα upskilling-reskilling.

Τα μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού
Το τρέχον έτος, μετά την επιτυχή υλοποίηση περισσότερων από 230 έργων την χρονιά που πέρασε, η Office Line συνεχίζει να εστιάζει στα μεγάλα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, στην παροχή ολοκληρωμένων Cloud Managed Services, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην θωράκιση των δεδομένων με λύσεις Modern Workplace, Data & AI και Cyber Security, καθώς και στην μεγιστοποίηση των ωφελειών και την απόδοση των επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες σε cloud περιβάλλον με τις υπηρεσίες Adoption & Change.

«Με τη στιβαρή οικονομική ανάπτυξη και την Cloud Only στρατηγική που ακολουθεί, η Office Line συνεχίζει να διακρίνεται ως ένας πρωταγωνιστής του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στη χώρα μας. Η επιτυχημένη οικονομική απόδοση και οι συνεχείς επενδύσεις στο προσωπικό της εταιρείας ενισχύουν τη θέση μας, ως πρωτοπόρος στον κλάδο της τεχνολογίας και της ψηφιακής μετάβασης. Είμαστε προτιμητέος συνεργάτης για τις κορυφαίες εταιρείες σε κάθε κλάδο της αγοράς και -παράλληλα- εταιρεία που έλκει νέα ταλέντα και αντιστρέφει το brain drain σε brain gain. Συνεχίζουμε και το 2023 να υλοποιούμε την αναπτυξιακή μας πολιτική, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη των οικονομικών μεγεθών μας, των πελατών μας και των ανθρώπων μας και την επιστροφή αξίας στην κοινωνία», αναφέρει ο  Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line.