Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για εφήβους

Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, 12-18 ετών, αλλά και καθηγητές, από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, μπορούν εύκολα και δωρεάν να περιηγηθούν στην πλατφόρμα vodafonegenerationnext.gr, να εμπνευστούν, αλλά και να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και γνώσεις σε βασικές θεματικές STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), μέσα από μία ποικιλία εκπαιδευτικών ενοτήτων όπως Αστρονομία, App Development, Internet of Things.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Do it Yourself δραστηριότητες, να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές και να δώσουν λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, συμμετέχοντας σε έναν εκπαιδευτικό διαγωνισμό. Το Generation Next αποτελεί την εξέλιξη του προγράμματος STEMpowering Youth.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Η επιτυχία του προγράμματος STEMpowering Youth, που μετράει ήδη περίπου 22.200 επωφελούμενους από όλη την Ελλάδα και τα έμπρακτα αποτελέσματα στα 3 χρόνια υλοποίησής του, ήταν καθοριστικής σημασίας, ώστε να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στη δυναμική της νέας γενιάς». Το πρόγραμμα λανσάρεται με καμπάνια, με την υπογραφή της Wunderman Thompson Athens, με το τηλεοπτικό σποτ να βρίσκεται ήδη στον «αέρα».