Η Intralot υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία "Dominican Republic SAJAMA", η οποία έχει λάβει άδεια από την Εθνική Λοταρία της Δομινικανής Δημοκρατίας για διεξαγωγή on-line αριθμοπαιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων.

Η SAJAMA επέλεξε την Intralot ως αποκλειστικό τεχνολογικό προμηθευτή μέχρι το 2020 με μεγάλη πιθανότητα για περαιτέρω επέκταση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, θα προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης εγκατάστασης, λειτουργίας και εξοπλισμού (facility management) σε ένα αρχικό δίκτυο 1.000 σημείων πώλησης, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί σημαντικά μέσα στα επόμενα χρόνια. Το έργο περιλαμβάνει την παροχή 1.000 τερματικών και του Κεντρικού Συστήματος LOTOS O/S. Η Intralot θα είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη και τη συντήρηση και θα αμείβεται με ποσοστό επί του μικτού τζίρου.

Η SAJAMA είναι τοπική εταιρεία, της οποίας ο πρόεδρος Juan de los Santos είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης αθλητικού στοιχήματος στη Δομινικανή Δημοκρατία και την Καραϊβική.

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη νήσος στο αρχιπέλαγος των Μεγάλων Αντίλλων στην Καραϊβική. Η χώρα έχει πληθυσμό 9.760.000 κατοίκους με μικτό κατά κεφαλή εγχώριο προϊόν 9.208 δολάρια.