Στην ενίσχυση της παρουσίας του στις αγορές του εξωτερικού προχώρησε ο όμιλος Virtual Trip μέσω της λειτουργίας της θυγατρικής του VTrip Spain.

Ο Όμιλος Virtual Trip, όπως υποστηρίζει, εγκαινίασε τη λειτουργία της VTrip Spain με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας με στόχο την προώθηση των προϊόντων του στις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Βόρειας Αφρικής (Τυνησία, Αλγερία και Μαρόκο) και της Λατινικής Αμερικής.

Τα προϊόντα στα οποία θα δοθεί έμφαση είναι το Solo Gateway, το eFront e-Learning Platform, το mVision Mobile Services Platform και το Insurance Manager.

Επίσης, στόχος του ομίλου Virtual Trip είναι έως το 2011, ο κύκλος εργασιών της VTrip Spain να αντιπροσωπεύει το 40% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών.

Παράλληλα, η Επίγνωσις, μέλος του ομίλου Virtual Trip, συμμετείχε στο Chief Learning Officer Summit Fall 2008 στις ΗΠΑ, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 24 Οκτωβρίου στο Τέξας, παρουσιάζοντας την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης eFront.

Το eFront έχει πιστοποιηθεί για τη συμβατότητά του με το πρότυπο SCORM από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και έχει πλήθος εγκαταστάσεων σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Γουατεμάλα, η Αίγυπτος, η Ινδία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Αυστραλία, καθώς και ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο μεταπωλητών σε όλο τον κόσμο.