Η Realize ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου εταιρικού website της ναυτιλιακής εταιρίας Agoudimos Lines.

Το νέο website της Agoudimos Lines, ανανεωμένο πλήρως ως προς το εικαστικό του, παρέχει μεταξύ άλλων στον επισκέπτη online πρόγνωση του καιρού, αναλυτικές πληροφορίες για τον στόλο, τα δρομολόγια και τους τιμοκαταλόγους της εταιρείας και παρέχεται επίσης η δυνατότητα on-line κράτησης εισιτηρίου, ξενοδοχείου και εγγραφής σε newsletter με τα τελευταία νέα και τις προσφορές της Agoudimos Lines. Το νέο website δημιουργήθηκε με την πλατφόρμα RealCMS, το Content Management System που έχει αναπτύξει η Realize.

Η πλατφόρμα RealCMSTM ενσωματώνει βέλτιστες πρακτικές SEO για κάθε website που υποστηρίζει, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένη διασύνδεση με τα Google APIs, για εύκολη διαχείριση των AdWords. Στηριζόμενη στην πλατφόρμα Google Analytics, η Realize ανέπτυξε και πρόσθετους μηχανισμούς παρακολούθησης και αποτίμησης της αποτελεσματικότητας συγκεκριμένων σελίδων – μηχανισμών – διαδικασιών του website. Η συνεργασία της Realize με την Agoudimos Lines θα συνεχιστεί με την δημιουργία e-mail Marketing ενεργειών.