Η Kaspersky Lab γνωστοποιεί ότι ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας, θα τιμηθεί με την είσοδο του στο Hall of Fame της Infosecurity Europe.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Infosecurity Europe 2010, η οποία θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου, στο Earls Court του Λονδίνου. Η Kaspersky Lab συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Infosecurity Europe 2010. Στο ειδικό περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των κορυφαίων λύσεων ασφαλείας της Kaspersky Lab, αλλά και τις τεχνολογίες αιχμής της InfoWatch για την πρόληψη περιπτώσεων απώλειας δεδομένων.

Επιπλέον, η Kaspersky Lab έχει ενεργό ρόλο στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Infosecurity Europe 2010, καθώς ο Eugene Kaspersky θα απευθύνει ειδική ομιλία στο Business Strategy Theatre της εκδήλωσης, την Τετάρτη 28 Απριλίου. Αργότερα την ίδια μέρα, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Keynote Theatre, ο E. Kaspersky θα εισαχθεί στο Hall of Fame της Infosecurity Europe, μαζί με άλλα σημαντικά, διεθνώς αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου της ασφάλειας πληροφοριών που έχουν συνεισφέρει καθοριστικά στην πρόοδο του κλάδου.