Για πρώτη φορά, υψηλόβαθμα στελέχη των τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης συγκεντρώνονται για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις δυνατότητες, την αξιοποίηση και τα οφέλη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση.

Το Συνέδριο E-Learning & HRMS Forum (www.hrtechnology.gr), που διοργανώνει το HR Professional και θα πραγματοποιηθεί στην ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010, έχει ως στόχο να αναλύσει εκείνες τις τεχνολογίες, τα εργαλεία, τις λύσεις, τις υπηρεσίες και τις πρακτικές που αυξάνουν την παραγωγικότητα, μειώνουν το κόστος, ικανοποιούν τον εσωτερικό πελάτη / στέλεχος της επιχείρησης και εν τέλει φέρουν άμεσα αποτελέσματα στις επιδιώξεις του HR Management. Διευθυντές και Manager των τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης μεγάλων πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, όπως Τράπεζα Πειραιώς, L’ Oreal, J&P Άβαξ, Wind, DSGi South East Europe (Κωτσόβολος), Πλαίσιο, Εθνική Τράπεζα, Μονάδα Οργάνωσης του Δημοσίου, Chrysler Jeep Dodge Hellas, Creta Farm, Multirama, Helexpo κ.α., μιλούν για τις εφαρμογές της τεχνολογίας στα τμήματα που διαχειρίζονται, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη χρήση τους τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επιχειρήσεις.

Στόχος του E-Learning & HRMS Forum είναι να αποτελέσει ένα πανόραμα παρουσίασης των καινοτομιών και ωφελειών που προκύπτουν από τις πρακτικές και τεχνολογίες της ‘νέας εποχής’ στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων και οργανισμών Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα στην Ελλάδα.

Ακόμα φιλοδοξεί να καταστεί ένα συμμετοχικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων, σχολιασμού και γνώσης μεταξύ των στελεχών HR και των εκπροσώπων εταιρειών – προμηθευτών λύσεων και υπηρεσιών πάνω στο αντικείμενο της βέλτιστης αξιοποίησης καινοτόμων πρακτικών και τεχνολογιών προς όφελος της υλοποίησης μιας αποτελεσματικής και ολοκληρωμένης στρατηγικής η οποία μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες εξέλιξης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Κεφαλαίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλα τα στελέχη HR & Training. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε με την Χαρά Κατσαρού καλώντας στο τηλ: 2106617777 (εσωτ. 153) ή στέλνοντας email στο [email protected].