Η Cisco ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τετάρτου τριμήνου και του οικονομικού έτους 2010, που έληξε στις 31 Ιουλίου 2010.

Η Cisco σημείωσε καθαρές πωλήσεις 4ου τριμήνου 10,8 δις δολαρίων, καθαρά έσοδα 1,9 δις δολαρίων σύμφωνα με τα λογιστικά πρότυπα GAAP ή 0,33 δολάρια ανά μετοχή, και καθαρά έσοδα χωρίς GAAP 2,5 δις δολαρίων ή 0,43 δολάρια ανά μετοχή. «Ήταν ένα ακόμα πολύ δυνατό τρίμηνο με αρκετά αποτελέσματα-ρεκόρ για τη Cisco, που μας επιτρέπει να κλείσουμε την οικονομική χρονιά σε θέση ισχύος – με ένα ανταγωνιστικό οικονομικό μοντέλο, μία αποδοτική μηχανή καινοτομίας και σταθερότητα στην στρατηγική μας για την ανάπτυξη», δήλωσε ο John Chambers, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Ο Chambers συνέχισε: «Ανεξάρτητα από το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, που παρουσιάζει αντιφατικές ενδείξεις, το οικονομικό μας μοντέλο εξυπηρετεί καλά τους στόχους κερδοφορίας. Καθώς εξελισσόμαστε και μοιραζόμαστε τις επενδύσεις στο ΙΤ με επιτυχία, θα εστιάσουμε στο να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιταχύνουν την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη. Είμαστε σίγουροι για τη στρατηγική μας και θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας είσοδο σε νέες περιοχές, όπου το δίκτυο αποτελεί την πλατφόρμα, και όπου οι πελάτες μας αξιώνουν από εμάς να επενδύσουμε και να καινοτομήσουμε».