Η Entersoft παρουσίασε τις νέες προϊοντικές εξελίξεις της σε τρεις ειδικές εκδηλώσεις στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της, στην Βόρεια και Νότια Ελλάδα.

Παρουσιάστηκε η επερχόμενη καινούρια Release 4, των γνωστών εφαρμογών, Entersoft Business Suite, Entersoft Expert, Entersoft CRM και Entersoft E-Commerce, σε ένα δυναμικό Partner Workshop, προβάλλοντας τα νέα εξελιγμένα χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης σουίτας της Entersoft. Τα νέα προϊόντα είναι τα μοναδικά τέτοιου εύρους στην πλατφόρμα Microsoft .Net 4.

Επιπρόσθετα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, Entersoft Retail και Entersoft Mobile.

Το Entersoft Retail, απευθύνεται εξειδικευμένα στις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και στα δίκτυα Franchise, ικανοποιώντας στοχευμένα τις ανάγκες λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς, ενώ το Entersoft Mobile, δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του αυτοματισμού των Εμπορικών Διευθύνσεων στη βιομηχανία, χονδρεμπόριο και διανομές για λειτουργία εκτός γραφείου (Sales Force Automation) και εφαρμογή υποστήριξης Service για εταιρείες επισκευής εξοπλισμού και παροχής υπηρεσιών (Field Service).

Όπως όλα τα προϊόντα της Entersoft, έτσι και αυτά, είναι πλήρως ενοποιημένα με την σουίτα της Entersoft και υποστηρίζουν πλήρη διασύνδεση με όλα τα γνωστά ERP και εμπορολογιστικά προγράμματα της αγοράς. Τα Entersoft Retail και Entersoft Mobile, είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2010.