Η HP παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις που έχουν ως στόχο την απλοποίηση των λειτουργικών δραστηριοτήτων και την επιτάχυνση της ενοποίησης πληροφοριακών πόρων.

Η νέα λύση HP StorageWorks P9500 Disk Array επιτρέπει τη διαχείριση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων ανά administrator, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με την HP,  διπλασιάζει την ενεργειακή αποδοτικότητα και μειώνει στο μισό τον απαιτούμενο χώρο στο πλαίσιο ενός data center.

Για τα συστήματα HP Integrity, το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα HP-UX 11i v3 και οι βελτιωμένες λύσεις λογισμικού της οικογένειας HP Serviceguard στοχεύουν στην απλοποίηση των κρίσιμων πληροφοριακών λειτουργιών. Σύμφωνα με την HP, με τη νέα λύση λογισμικού HP Serviceguard Extension for Oracle e-Business Suite, επιτυγχάνεται αυτοματοποίηση των ρυθμίσεων του συστήματος σε ποσοστό μέχρι 93%. Επίσης, επιτυγχάνεται η επιτάχυνση της μετάβασης από συστήματα IBM AIX σε συστήματα HP Integrity. Το νέο HP-UX Porting Kit for AIX είναι σχεδιασμένο για να αυτοματοποιήσει έως και 95% των διαδικασιών που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας porting.