Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών, ανέλαβε από τις 17 Ιανουαρίου 2011 τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intertech με σκοπό να συνεχίσει το έργο του αποχωρήσαντος, Νίκου Νιργιαννάκη.

Ο Δ. Πολιτόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Motorola και η Toshiba πάντα κατέχοντας νευραλγικές θέσεις και με πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Ειδικότερα, τα τελευταία τρία χρόνια ο Δ. Πολιτόπουλος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Cosmoline, εταιρείας του ομίλου DEMCO με σημαντική παρουσία στις τηλεπικοινωνίες, έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στην αναδιάρθρωση και στη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της Intertech, Δημήτρης Κοντομηνάς, «Στόχος μας είναι να δώσουμε νέα πνοή στην εταιρεία έτσι ώστε να καταφέρουμε να επανατοποθετήσουμε την Intertech, ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στην αγορά υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα». Επίσης, ο Δ. Κοντομηνάς ευχαρίστησε από καρδιάς τον Ν. Νιργιαννάκη για την πολυετή προσφορά του στην εταιρεία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τα επόμενα, επαγγελματικά του βήματα.