Μεταξύ των φιναλίστ του διαγωνισμού "The Best of ELearning! 2011 Awards" που διεξάγεται ετησίως στις ΗΠΑ βρίσκεται το eFront της Επίγνωσις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Elearning! Media Group, το eFront επιλέχθηκε ως μια από τις καλύτερες λύσεις ηλεκτρονικής μάθησης στις κατηγορίες: α) Best Learning Management System (eFront Enterprise) και β) Best Open Source Solution (eFront Open Source). O διαγωνισμός “The Best of ELearning! 2011 Awards” θεωρείται από τους σημαντικότερους διεθνώς στα συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου και ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Το eFront είναι από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά και το μοναδικό ελληνικό σύστημα που έχει βραβευτεί στην ιστορία του διαγωνισμού.

Κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η Επίγνωσις παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, στο Enterprise Learning! Conference & Expo στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ως τιμώμενη εταιρεία ηλεκτρονικής μάθησης. Η Επίγνωσις απασχολεί δέκα άτομα και ο κύκλος εργασιών της το 2011 αναμένεται να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ, έναντι 310 χιλ. ευρώ το 2010 και 75 χιλ. ευρώ το 2009 και είναι μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip.