Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, με το Προεδρείο του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Κατά τη συνάντηση, το Προεδρείο του ΣΕΠΕ ανέπτυξε στον Πρόεδρο της Ν.Δ. τις θέσεις του για τις δυνατότητες που έχει ο κλάδος να συμβάλλει στην ανάκαμψη της οικονομίας, καθώς και στη δημιουργία μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Δημόσιας Διοίκησης. Παράλληλα, ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς τόνισε στο Προεδρείο του ΣΕΠΕ ότι η αξιοποίηση του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τη ριζική αναμόρφωση του κράτους και την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής της οικονομίας, αποτελεί ένα από τα κεντρικά σημεία του προγράμματος της Ν.Δ. Από πλευράς της Ν.Δ. την ευθύνη για τη διατύπωση των σχετικών προτάσεων έχει αναλάβει η Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών.

Από την πλευρά της Ν.Δ. συμμετείχαν ακόμα ο Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών της Ν.Δ., Μανούσος Βολουδάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών, Δημήτρης Πτωχός και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Θεόδωρος Δραβίλας.