Ο Γιάννης Νιάρχος ανέλαβε καθήκοντα Service Manager της HTC για την αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης τον περασμένο Ιούνιο.

Στα καθήκοντα του περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της στρατηγικής εξυπηρέτησης πελατών στη περιοχή αυτή, με σκοπό την περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών της HTC. Οι χώρες διαχείρισης του Γ. Νιάρχου συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, το Ισραήλ, τα Βαλκάνια, την πρώην Γιουγκοσλαβία και συνολικά καλύπτουν 14 αγορές.

Στην αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου, η HTC συνεργάζεται από τον Οκτώβριο του 2011 με την εταιρεία Arvato Teleservice, μέλος του Γερμανικού ομίλου εταιριών Bertelsmann με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Ο Γ. Νιάρχος διαθέτει σημαντική εμπειρία πολλών ετών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, καθώς ειδικεύεται σε θέματα προμηθειών και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Director of Strategic Sourcing στην εταιρεία Brightstar Corporation.

Από το 2008 έως το 2010 εργαζόταν στη Vodafone Ελλάδος ως Purchasing Manager, ενώ παλιότερα κατείχε τη θέση του Logistics Manager στην ίδια εταιρεία.