Ηγέτιδα εταιρεία αναδείχθηκε η Hewlett Packard για το περασμένο έτος στον τομέα των Managed Print Services (MPS) στις εκθέσεις Gartner Magic Quadrant και IDC Managed Print Services MarketScape.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση της Gartner, η HP αξιολογήθηκε για το “ολοκληρωμένο όραμά” της καθώς επίσης και τη “δυνατότητα υλοποίησής” του. Όσο για την IDC, αξιολόγησε μια σειρά από παρόχους υπηρεσιών Managed Print Services, αναγνωρίζοντας ότι η Hewlett Packard συνεχίζει να διατηρεί τα πρωτεία, καθώς απέσπασε υψηλές βαθμολογίες για τον στρατηγικό της σχεδιασμό αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει.

Θα πρέπει να τονιστεί πως η στρατηγική που ακολουθεί η HP στον τομέα του MPS, σε συνδυασμό με την εξαγορά της Printelligent, της επέτρεψαν να προσφέρει προηγμένα προϊόντα, υπηρεσίες και εξειδίκευση στη διαχείριση εκτυπώσεων σε μικρού όσο και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

Τέλος, η πλατφόρμα Open Extensibility και το FutureSmart Firmware της HP ενίσχυσαν τη θέση της εταιρείας στον τομέα των MFPs και των εκτυπωτών, απλοποιώντας την ανάπτυξη λύσεων, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους πελάτες να αναβαθμίζουν, να διαχειρίζονται και να επεκτείνουν τις δυνατότητες των πολυμηχανημάτων και των εκτυπωτών τους.