Τη διάθεση του Galaxy S III στην ελληνική αγορά γιόρτασε την Τετάρτη 6 Ιουνίου, με εκπροσώπους του Τύπου, συνεργάτες και εκλεκτούς καλεσμένους η Samsung Electronics Hellas.

Το νέο smartphone έκλεψε τις εντυπώσεις των καλεσμένων με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, το σχεδιασμό και την αισθητική του. Χάρη στην υψηλής ευκρίνειας, 4,8 ιντσών Super Amoled οθόνη του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει περιεχόμενο σε υψηλή ευκρίνεια HD. Η 8MP κάμερα και η 1,9MP εμπρόσθια κάμερα προσφέρουν μια ποικιλία «έξυπνων» χαρακτηριστικών, που σχετίζονται με τις δυνατότητες της κάμερας και την αναγνώριση προσώπου.

Είναι εμπλουτισμένο με λειτουργίες όπως S Voice, Smart Stay, Direct Call, S Beam και Best Photo. «Με το Samsung Galaxy S III η Samsung Electronics αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα των smartphones. Ο σχεδιασμός του δανείζεται στοιχεία από τη φύση, καθιστώντας ευκολότερη τη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων.

Πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο που σε “κοιτάζει στα μάτια” και γνωρίζει τι θες, χωρίς να υπερβάλλω. Στη Samsung, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε κάτι τόσο πρωτοποριακό στους καταναλωτές», δήλωσε ο κ. Kevin Lee, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas. Το Samsung Galaxy S III κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να προ-παραγγείλουν το νέο Samsung Galaxy S III και κάνοντας σύνδεση σε προγράμματα Vodafone, το νέο smartphone θα συνοδεύεται, αποκλειστικά και δωρεάν, από ένα σετ αξεσουάρ αξίας 89 ευρώ, σχεδιασμένο για τη συσκευή που περιλαμβάνει μία θήκη flip top, δύο θήκες σιλικόνης, μία επιτραπέζια βάση φόρτισης και μία extra μπαταρία.