Την έκδοση δύο νέων παιχνιδιών, του Live Poker και του Live Roulette που συμπληρώνουν το υφιστάμενο Live Blackjack21 και εμπλουτίζουν την εμπειρία mobile casino της πλατφόρμας AGON («Αγών»), ανακοίνωσε η AbZorba Games, μέλος του οικοσυστήματος της Virtual Trip.

Η δυναμική ανάπτυξης της AbZorba επιβεβαιώνεται από την έκδοση των δύο νέων προϊόντων αλλά και με το διεθνές ενδιαφέρον που προσελκύουν οι δραστηριότητές της. Η εταιρεία επίσης υποδέχεται ένα νέο μέλος στην επιχειρηματική της ομάδα. Με έδρα το Λονδίνο και πλούσια διεθνή εμπειρία, ο non-Executive Director Kevin Bone θα συμβάλει στην περαιτέρω επέκταση στην παγκόσμια αγορά gaming.

Στην ίδια κατεύθυνση διεύρυνσης της διεθνούς παρουσίας της, η AbZorba ανακοίνωσε επίσης την ενίσχυση της συμμετοχής του Βρετανού επενδυτή, Lawrence Howe, ο οποίος προχωρήσει στην αύξηση της χρηματοδότησης της εταιρείας, παρακάμπτοντας το δυσμενές επιχειρηματικό κλίμα. Υπενθυμίζεται ότι η εισαγωγή του Lawrence Howe είχε γίνει τον Μάρτιο του 2012 με την κεφαλαιοποίηση της AbZorba Games να ορίζεται τότε, στα 2 εκατ. ευρώ.