Η Cisco παρουσίασε τη νέα διαφημιστική της καμπάνια “Internet of Everything”, με το μήνυμα: Η σύνδεση και επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων, διαδικασιών, δεδομένων και αντικειμένων καθιστά το Internet πιο πολύτιμο από ποτέ.

Η νέα καμπάνια της Cisco παρουσιάζει τις δυνατότητες που προσφέρει η Cisco όταν όλοι και όλα ανεξαιρέτως αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία και σηματοδοτεί τη δημιουργία πρωτόγνωρων ευκαιριών στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, των διαδικασιών, των δεδομένων και των αντικειμένων που θα ενταχθούν στο ‘Internet of Everything’. Όπως δήλωσε ο John Chambers, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco «Όταν πρωτοεμφανίστηκε το internet, πριν από περίπου 20 χρόνια, άλλαξε τα πάντα. Όμως αυτό που πρόκειται να δούμε δε συγκρίνεται με ότι έχουμε ζήσει στο παρελθόν.

Η καμπάνια ‘Internet of Everything’ θα ανατρέψει τα δεδομένα σε πολλούς κλάδους και αυτό σημαίνει νέες ευκαιρίες, επιχειρήσεις, εμπειρίες και υπηρεσίες. Αλλά σημαίνει ταυτόχρονα και μεγάλες ευκαιρίες για τον κόσμο, τις εταιρείες και τις χώρες. Το ‘Internet of Everything’ απαιτεί μία εφαρμογοκεντρική, δικτυακή, υπολογιστική και αποθηκευτική πλατφόρμα που θα συνδέει τα πάντα με τρόπους που στο παρελθόν όχι μόνο δεν ήταν εφικτοί, αλλά και που κανείς δεν φανταζόταν.»