Η Warply προσέλαβε τον Kartik Ram, που θα συμμετάσχει στην εταιρεία ως διευθυντής πωλήσεων για τις ΗΠΑ και την Ασία, και τη συμμετοχή του Sixto Arias στo διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ως advisor.

Ο Kartik θα τεθεί επικεφαλής του business development της εταιρείας. Η προϋπηρεσία του σε εταιρείες mobile marketing, η μακρόχρονη ενασχόλησή του στην ανάπτυξη νέων αγορών, καθώς και η εκτεταμένη εμπειρία του στο χώρο, θα βοηθήσουν τη Warply να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ανάπτυξης και να εδραιώσει την ηγετική της θέση στον τομέα του mobile marketing.
 
Έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής για την Ασία στην Adfonic, ως αντιπρόεδρος στην One97, καθώς και διευθυντής πωλήσεων στη Velti. Ο Sixto Arias θα συμμετάσχει στη Warply ως σύμβουλος στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Sixto είναι ένας έμπειρος επιχειρηματίας, ιδρυτής της Mobext (που σήμερα ανήκει στη Havas media group), εταιρείας mobile marketing με παρουσία σε 19 αγορές παγκοσμίως.
 
Ο Sixto θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της στρατηγικής της εταιρίας και στην εξάπλωσή της σε νέες αγορές κατά τη διάρκεια του 2013. Οι νέες συνεργασίες συμπίπτουν με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας της Warply, και με την υλοποίηση πλάνων διεθνούς εξάπλωσης.