Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας AIT (Athens Information Technology), ο τελικός πανελλαδικός διαγωνισμός «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013».

Ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός, τον οποίο διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece», αποτελεί την κορύφωση του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Στο διαγωνισμό παρουσιάζονται και βραβεύονται οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η νικήτρια μαθητική ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013» που διοργανώνεται από τον οργανισμό Junior Achievement Europe & Young Enterprise UK στις 17-20 Ιουλίου 2013 στο Λονδίνο. Το Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» έχει αναγνωριστεί από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως «Βέλτιστη Πρακτική στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση».