Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων αποκλειστικά για όλους τους Συνεταίρους της Τράπεζας.

Το e-shop με την επωνυμία «my Epirus», που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.myepirus.com, αποτελεί το ψηφιακό κατάστημα που θα διαθέτει τα προϊόντα των ενδιαφερομένων στην παγκόσμια αγορά του κυβερνοχώρου. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων γίνεται υπό την προϋπόθεση ότι είναι συνέταιροι της Τράπεζας, ενώ η παρακολούθηση και εκτέλεση των παραγγελιών απλά προϋποθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι ηπειρώτες λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία χωρίς καμία δαπάνη να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω internet ανοίγοντας νέες αγορές, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους και κατά συνέπεια το τζίρο τους, χωρίς κόπο και ευθύνη διαχείρισης και συντήρησης του προσωπικού τους e-shop. Στόχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου είναι η συγκέντρωση του συνόλου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ηπείρου σε ένα portal, που ο επισκέπτης θα μπορεί να προμηθευτεί κάθε τοπικό ηπειρώτικο προϊόν.