Η Oracle επεκτείνει τον αριθμό των υπηρεσιών Oracle Cloud για να ενισχύσει τη θέση του ως του πιο ολοκληρωμένου δημόσιου cloud στον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, επεκτείνοντας το πιο ευρύ και εξελιγμένο χαρτοφυλάκιο cloud του κλάδου, η Oracle ανακοίνωσε 10 νέες υπηρεσίες Oracle Cloud για τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Οι νέες υπηρεσίες διευρύνουν το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Application Services, Social Services, Platform Services και Infrastructure Services της Oracle, που παρέχονται βάσει συνδρομής. Σε αντίθεση με άλλα περιβάλλοντα cloud που παρέχουν υπηρεσίες σε ένα ή δύο επίπεδα, το Oracle Cloud είναι το μοναδικό περιβάλλον cloud που προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ενοποιημένων υπηρεσιών για εφαρμογές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμα και υποδομή.

Το Oracle Cloud παρέχει την πιο ολοκληρωμένη σουίτα στον κλάδο με σύγχρονες εταιρικές εφαρμογές SaaS, όπως Human Capital Management, Customer Experience και Enterprise Resource Management, με ενσωματωμένες δυνατότητες επιχειρηματικής ευφυΐας, κοινωνικών δικτύων και φορητών συσκευών. Η Oracle παρέχει σε πελάτες και συνεργάτες επιλογές και ευελιξία όσον αφορά στο πού υλοποιούν λογισμικό της Oracle: σε παραδοσιακά κέντρα δεδομένων εσωτερικής εγκατάστασης, σε ιδιωτικά περιβάλλοντα cloud, στο Oracle Cloud και σε άλλα δημόσια περιβάλλοντα cloud. Στις νέες υπηρεσίες Oracle Cloud υμπεριλαμβάνονται το Compute Cloud, το Object Storage Cloud, το Database Cloud, το Java Cloud, το Business Intelligence Cloud, το Documents Cloud, το Mobile Cloud κ.λπ.