ΟΤΕ και Cosmote ένωσαν τις δυνάμεις τους παρέχοντας σε πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online contact points.

Ο νέος κόσμος επικοινωνίας θα προσφέρει στον πελάτη ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με προηγμένα προγράμματα Cosmote σταθερής, κινητής και internet για όλους, αλλά και με τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις Cosmote Business ΙΤ Solutions για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Το χαρτοφυλάκιο επικοινωνίας συμπληρώνει η συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ TV. Το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα γίνεται ενιαίο υπό τη νέα κοινή μάρκα Cosmote, ενώ το rebranding θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ,. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Πίσω από τις μεγάλες εξελίξεις στην επικοινωνία βρίσκεται ο Όμιλος ΟΤΕ. Έβαλε το τηλέφωνο σε κάθε ελληνικό σπίτι, έφερε στην αγορά το γρήγορο internet και έκανε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε κάθε Έλληνα. Γι αυτό η μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας είναι σχέση εμπιστοσύνης. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, καθιερώνοντας μια ενιαία εμπορική μάρκα. Με τον Όμιλο ΟΤΕ σταθερή εγγύηση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εμπειρίας, το νέο εμπορικό σήμα Cosmote σηματοδοτεί στο εξής έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.»