To “Oscar” των Data Center στην περιοχής της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, απονεμήθηκε στην Lamda Hellix για το Athens-2, το καινοτόμο data center της.

Το Athens-2 διακρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες και αναγνωρίστηκε ως το κορυφαίο data center για τη φιλοξενία τεχνολογικών υποδομών και δεδομένων των επιχειρήσεων στα διεθνή βραβεία DataCenterDynamics EMEA Awards 2015, όπου κέρδισε το βραβείο “Service Provider Data Center ΕΜΕΑ”. To Athens-2 διακρίθηκε στην απαιτητική κατηγορία της παροχής υπηρεσιών data center σε επιχειρήσεις, όπου διαγωνίστηκαν μερικά από τα σημαντικότερα data center από την περιοχή.

Με αφορμή τη βράβευση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Hellix, Απόστολος Κάκκος, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή είναι μία εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για τη Lamda Hellix αλλά και την Ελλάδα. Με την επερχόμενη έκρηξη του όγκου της πληροφορίας λόγω του IoT και της εκτεταμένης χρήσης φορητών συσκευών, η Ελλάδα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ως Information Hub, διαθέτοντας κορυφαίες υποδομές φιλοξενίας κρίσιμων συστημάτων τεχνολογίας στην περιοχή NA Ευρώπης, Βόρειας Αφρικής και Αν. Μεσογείου».