Το Novotel Αθηνών εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του με νέα «τεχνολογικά» εργαλεία, απαντώντας στις ανάγκες μίας διαρκώς αυξανόμενης κατηγορίας επισκεπτών, για τους οποίους η τεχνολογία είναι απαραίτητη.

Ξεκινώντας την τεχνολογική ξενάγηση στο Novotel Αθηνών, πέρα από την δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi βέλτιστης ποιότητας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν δωρεάν χρήση του web corner στους 2 Apple iMac υπολογιστές. Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Virtual Concierge – διαθέσιμο και ως εφαρμογή για όλες τις φορητές συσκευές – που βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για μία cloud εφαρμογή σε μια μεγάλη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 42’’ που προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο, την πόλη, διαθέσιμες σε 18 γλώσσες. Επιπρόσθετα, το Novotel Αθηνών εφάρμοσε την υπηρεσία Welcome, ένα ψηφιακό προσωποποιημένο καλωσόρισμα για τους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση διαδικτυακά μέσω των sites της Accor, επιτρέποντάς τους να κάνουν online check-in δύο ημέρες πριν τη διαμονή, καθώς και άμεσο check out, αποφεύγοντας τις συνήθεις χρονοβόρες διαδικασίες.