Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο MPS που τρέχει η CPI στην Leroy Merlin για το νέο κατάστημά της, το οποίο θα ανοίξει στο Μαρούσι στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει περίπου 50 εκτυπωτικά συστήματα (μικροί εκτυπωτές της OKI και ένα φωτοτυπικό της Sharp), τα οποία θα καλύψουν τις εκτυπωτικές ανάγκες του νέου καταστήματος (ταμεία, info-points, γραφεία). Έχει υπογραφεί ήδη η σχετική σύμβαση, ενώ η παράδοση και η εγκατάσταση του εξοπλισμού θα ολοκληρωθεί αρχές Αυγούστου.

Παράλληλα, η Leroy Merlin έχει αρχίσει την προεργασία που απαιτείται για τη αποκέντρωση της πληροφοριακής της υποδομής και τη μεταφορά των servers σε private cloud – ξεκινώντας από τα κεντρικά της γραφεία και συνεχίζοντας με τα καταστήματα, ώστε να καταργηθούν τα φυσικά servers rooms και να μεταφερθούν όλα στο cloud μέχρι το 2017. Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο αναβάθμισης σε ERP της Oracle, ένα έργο που τρέχει σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η Leroy Merlin και το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2020.