Η ACE-Hellas αξιοποιεί τη συμπλήρωση 40 χρόνων συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας της στον τομέα του ΙΤ, διοργανώνοντας μαζί με την HP, ένα ξεχωριστό event τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στο Eleon Loft.

Από τη φύση της ξεχωριστή, η φετινή εκδήλωση με τίτλο 40 χρόνια καινοτομίας και τεχνολογίας στο Eleon Loft έχει σχεδιαστεί, σε συνεργασία με την HP, σε δύο άξονες: α) Να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις σε πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα της τεχνολογίας και των κατασκευών και β) Να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 40α γενέθλια της ACE-Hellas.

Βασισμένη σε μια σειρά από περιεκτικές παρουσιάσεις αλλά και στα πιο προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας για την κατασκευαστική βιομηχανία, η ατζέντα της εκδήλωσης έχει συμπεριλάβει ορισμένα ελκυστικά highlights, όπως:

• Η ειδική συμμετοχή τριών διακεκριμένων καθηγητών και επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι Νικόλαος Λαγαρός, Κωνσταντίνος Σπυράκος και Χάρης Γαντές θα αναλύσουν ζητήματα σχεδιασμού, ενίσχυσης και βελτιστοποίησης κατασκευών.

• Η συμμετοχή του Κώστα Χατζόπουλου από την εταιρεία IDEA StatiCa UK, ο οποίος θα παρουσιάσει την λύση για τη διαστασιολόγηση των μεταλλικών     συνδέσεων.

• O Χάρης Αμούργης, Distribution & Commercial Channel Manager της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο, θα περιγράψει πώς η HP ανακαλύπτει νέους τρόπους συνεργασίας ανάμεσα σε  ανθρώπους, μηχανές και περιεχόμενο.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα εκτίθενται τα ισχυρά HP Z Workstations, οι εκτυπωτές μεγάλου format HP DesignJet, ειδικά σχεδιασμένοι για να καλύπτουν τις ανάγκες των μηχανικών και η νέα έκδοση του εξελιγμένου λογισμικού SCADA Pro 20.