Σε διεύρυνση της συνεργασίας της με την Acmon Data προχώρησε η εταιρία «Μύλοι Λούλη», μετά την πρόσφατη ανάθεση έργων τα οποία αφορούν στη μονάδα παραγωγής στη Σούρπη, στη νέα μονάδα παραγωγής στο Toshevo Βουλγαρίας και στο εργοστάσιο Kenfood στη Θήβα, εφαρμόζοντας το TracePro, σουίτα εφαρμογών MES.

Στο εργοστάσιο στη Σούρπη, το έργο αφορά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και εποπτικού ελέγχου παραγωγικότητας- σε πραγματικό χρόνο- και απόδοσης μηχανών και υποσυστημάτων αυτών για κάθε γραμμή παραγωγής και συσκευασίας.  Για το εργοστάσιο στο Toshevo Βουλγαρίας, ανατέθηκε η σχεδίαση και εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος αυτοματοποιημένης σήμανσης σάκων -print & apply- και καταγραφής παραγωγής.

Διαχείριση της παραγωγής Η σουίτα εφαρμογών MES καταγράφει και εμφανίζει, αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή, την ποσότητα των σάκων που συσκευάστηκαν, έτσι ανά πάσα στιγμή είναι γνωστή η παραγωγικότητα της γραμμής.

Το εργοστάσιο Κenfood ήταν το πρώτο όπου εφαρμόστηκε το Tracepro για τη διαχείριση της παραγωγής του περιλαμβάνοντας recipe management, ιχνηλασιμότητα, data collection καθώς επίσης και διαχείριση αποθήκης, ξεκινώντας από την παραλαβή Α’ υλών έως και τη διανομή των προϊόντων στον τελικό πελάτη.

Το τρίτο project, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει να κάνει με τη διασυνδεσιμότητα του συστήματος SAP των τριών εργοστασίων (Kenfood, Σούρπη και Toshevo) με το σύστημα TracePro, ώστε να υπάρχει πλήρης, real time έλεγχος παραγωγής, αποδοτικότητας και ακριβούς κοστολόγησης.