Σε συμφωνία συνεργασίας με τη Fortinet προχώρησε η Adaptit, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για διεύρυνση των συνεργασιών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνεργασία των δύο εταιριών αφορά την αξιοποίηση από την πλευρά της Adaptit των παρακάτω λύσεων κυβερνοασφάλειας της Fortinet: Next-Generation Firewall, Web Application Firewall (WAF), Application Programming Interface (API) Security, Secure Access Service Edge (SASE), Network Access Control (NAC) και Endpoint Detection and Response (EDR).

«Με τη νέα συνεργασία ο όμιλος Adaptit, ως System Integrator, ενισχύει το portfolio του και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μία ακόμη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και προσαρμοσμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας, καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες και προσφέροντας το ίδιο υψηλά επίπεδα προστασίας, τόσο σε μεγάλους οργανισμούς, όσο και σε μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, για ολοκληρωμένη υποστήριξη και θωράκιση των υποδομών και των δεδομένων τους, διασφαλίζοντας έτσι την επιχειρησιακή τους συνέχεια» δήλωσε ο Βασίλης Καραβασίλης, Commercial Director της Adaptit.

«Μέσω της Adaptit αναμένουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και θεωρούμε πως θα είναι μία συνεργασία με αμοιβαία οφέλη» ανέφερε, από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Country Manager της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Fortinet ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται επιχειρήσεις, πάροχοι υπηρεσιών και κυβερνητικοί οργανισμοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότεροι από 500.000 πελάτες εμπιστεύονται την Fortinet για την προστασία των επιχειρήσεών τους.