Σχεδιασμένοι για μεσαίες και μεγάλες ομάδες εργασίας, οι νέοι Α3 έγχρωμοι εκτυπωτές Xerox Versalink C8000 και C9000 υπόσχονται επαγγελματική ποιότητα χρώματος, απόλυτη αξιοπιστία και ένα χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, ο C9000 είναι εξοπλισμένος με εργαλεία διαχείρισης χρώματος ακριβείας, μεγαλύτερη ευελιξία μέσων και πρόσθετη παραγωγικότητα – απαραίτητα εργαλεία για in-house γραφίστες.Η εμπειρία του χρήστη ξεκινά με μια απλή διαδικασία βασιζόμενη σε έναν εξειδικευμένο οδηγό (wizard) εγκατάστασης και ρύθμισης παραμέτρων, ενώ η έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών με δυνατότητα κλίσης, δίνεται μια αίσθηση χειρισμού όπως σε ένα tablet.

Οι έξυπνες εφαρμογές μέσω της τεχνολογίας Xerox ConnectKey που είναι διαθέσιμες από τη συλλογή εφαρμογών της Xerox, παρέχουν τη δυνατότητα περαιτέρω εξατομίκευσης. Και οι δύο συσκευές παρέχουν επαγγελματική ποιότητα έγχρωμης εικόνας με προηγμένο Emulsion Aggregate (EA) Toner και υψηλή ανάλυση εκτύπωσης. Για βελτιωμένη διαχείριση χρωμάτων, o C9000 υποστηρίζει το σύστημα διαχείρισης χρωμάτων Xerox Precise, υποσχόμενος ακρίβεια χρωμάτων και συγκεκριμένη ρύθμιση τόσο των spot colors όσο και των χρωμάτων pantone.