Η AlfaVad είναι μία νέα εταιρεία, διανομέας προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ειδικεύεται σε λύσεις virtualization, storage, ασφάλειας καθώς και σε λύσεις IT Service Management και δραστηριοποιείται στην αγορά μέσω ενός καναλιού εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών.

Η AlfaVad συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές για την προώθηση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου προϊόντων και παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων και των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και του δημόσιου τομέα μέσω επιλεγμένου δικτύου συνεργατών. Επίσης, μέσω της AlfaVad Academy παρέχει επαγγελματικές και τεχνικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης με hands-on εργαστήρια, αίθουσες διδασκαλίας αλλά και σεμινάρια εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου.

Η AlfaVad διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά προϊόντα των οίκων Veeam, Bit Defender, Quantum, StarWind, Quest Software, Infortrend, Lantronix, Zerto, Neverfail, Nec και Virtual Sharp. Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVad είναι ο Θάνος Γκανάς (ιδρυτής της Interaxon που εξαγοράστηκε από τον όμιλο IT Way) ο οποίος και δήλωσε: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια σημείο αναφοράς μέσα στην ευρύτερη γεωγραφική μας περιοχή όσον αφορά τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο των συνεργατών μας, βοηθώντας τους να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο σημαντικά έργα τεχνολογίας πληροφορικής». Στο ΔΣ συμμετέχουν και οι Άρης Πανταζόπουλος, η Αγγελική Παπαδημητρίου και ο Αλέκος Χυτήρης.