Σε αναβάθμιση των βασικών της υποδομών για τη διαχείριση επενδύσεων (fund/portfolio management, back office operations, KYC, AML κ.α.) σκοπεύει να προχωρήσει η Alpha Trust το νέο έτος.

«Ο χώρος μας σε πολύ μεγάλο βαθμό ρυθμίζεται από κανονιστικά πλαίσια που δημιουργούν ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, οπότε σταδιακά θα προχωρήσουμε σε τεχνολογικές βελτιώσεις που θα μας επιτρέψουν να ασχολούμαστε λιγότερο με διαδικαστικές και περισσότερο με πιο δημιουργικές εργασίες, προς όφελος των πελατών μας» δηλώνει στο NetFAX ο Γιώργος Βορβής, Chief Digital & Operations Officer της Alphatrust.

«Βασικός μας στόχος είναι η ψηφιακή αναβάθμιση της εταιρείας, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε επίπεδο εικόνας αλλά και νέων υπηρεσιών» επισημαίνει. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία σκοπεύει μέσα στο 2019 να προχωρήσει στην παροχή νέων υπηρεσιών και ψηφιακών λύσεων τόσο για τους αντιπροσώπους της,  όσο και για τους πελάτες, επεκτείνοντας την υποστήριξή της σε ένα πολυκαναλικό μοντέλο (ΟΜΝΙ).

«Επίσης, σκοπεύουμε να επενδύσουμε στην εκπαίδευση του κοινού μας και κυρίως του νεανικού, σε βασικά θέματα οικονομίας και επενδύσεων, κάτι στο οποίο θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης» συμπληρώνει. Ο Γ. Βορβής έχει αναλάβει από τον Σεπτέμβριο του 2018 το ρόλο του Chief Digital & Operations Officer στην Alphatrust, με ευθύνη για τις λειτουργίες της εταιρείας, το ΙΤ, το Marketing και την εξυπηρέτηση πελατών. Προέρχεται από την Cosmote,όπου είχε την ευθύνη του τομέα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών, καινοτομικών εφαρμογών και τελευταία της εισόδου του Ομίλου ΟΤΕ/Cosmote στις νέες αγορές με το Cosmote Insurance και τη νέα θυγατρική Cosmote Payments.