Τα project της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, της ενίσχυσης των υποδομών ασφαλείας των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς επίσης και της αναβάθμισης της παρουσίας του ομίλου στο διαδίκτυο, “τρέχει” αυτή τη στιγμή ο Όμιλος ξενοδοχείων Amalia Hotels, σύμφωνα με πληροφορίες του netfax.

Συγκεκριμένα, το έργο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, που βρίσκεται στην τελευταία του φάση, αναμένεται να οδηγήσει στη βελτιστοποίηση της ενημέρωσης των πελατών και δη των τουριστικών πρακτορείων, μειώνοντας ταυτόχρονα σε σημαντικό βαθμό τα συνολικά κόστη που άπτονται της εκτύπωσης. Αναφορικά με την επικαιροποίηση και αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των περιοδικών ελέγχων και αναπροσαρμογών οι οποίοι γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διασφαλίζεται η συμμόρφωση του Ομίλου με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, αλλά και την εγχώρια νομοθεσία που σχετίζεται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, στα πλαίσια της ενίσχυσης της διαδικτυακής παρουσίας του, ο Όμιλος ξενοδοχείων Amalia Hotels έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση και επικαιροποίηση της ιστοσελίδας του ώστε να ανταποκρίνεται στις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, επικαιροποίησε τις mailing lists των πελατών του σε συνεργασία με το τμήμα marketing, εντατικοποιώντας την παρουσία του και στα social media. Τα προαναφερθέντα projects αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.