Με συνεχή αναπτυξιακή πολιτική η OnLine Data προχώρησε στην ενίσχυση της συνεργασίας της με την Microsoft μέσα την ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Development, η οποία δίνεται σε λίγες εταιρείες στην Ελλάδα.

Οι λύσεις της OnLine Data αποτελούν τεχνολογίες αιχμής και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας. Με σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες στην Ευρώπη και διεθνείς διακρίσεις, η OnLine Data κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της πληροφορικής. Όπως τόνισε ο Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, «για εμάς, η ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Development από τη Microsoft είναι πάνω από όλα μια έμπρακτη αναγνώριση της δουλειάς μας.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεράκι και δημιουργικότητα με σκοπό πάντα την κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας μέσα από τη χρήση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών». Η OnLine Data  έχει προωθήσει και υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία 380 έργα σε Office 365 λαμβάνοντας έτσι την πιστοποίηση του Silver Small and Midmarket Cloud Solutions από τη Microsoft. Η επέκταση της συνεργασίας της με την Microsoft πιστοποιήθηκε επιπρόσθετα με την συνέχιση του Enterprise Agreement για Azure Solutions (Cloud) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.